Oakley Flight Deck

Oakley-Flight Deck

Detaljerne ved Flight Deck:

  • Velegnet som OTG goggle
  • Fleksibel O-Matter frame
  • Den smalle frame giver et godt udsyn
  • 3 lag skum der giver høj komfort hele dagen
  • Lækker bred 50mm strop med silikonebelægning
  • Fås med prizm linse
  • Sfæriske linser
  • Ridgelock linse system der let lader dig udskifte linsen

 

Køb Flight Deck her

Beskrivelse af Flight Deck – Be ready…

Wauw lød det fra mig, da jeg første gang så Oakley Flight Deck. Med  inspiration fra hjelmvisiret monteret på jægerpiloters hjelm, må det bare siges, at designopgaven er blevet løst med perfektionisme. Det er specielt det brede synsfelt, man har overført til Flight Deck, hvilket man tydeligt kan fornemme fra den store oversized goggle med frameless design. Det er også her, du blandt andet finder Oakley´s ny Quick-lens system, der let lader dig udskifte linsen i tilfælde af skiftende vejr.

”Be ready for take-off Guys and Girls”.
Flight Deck vil helt sikkert give dig en fantastisk oplevelse og være en eftertragtet model.

Som i de andre Oakley goggles modeller skifter både design og linserne. Uanset hvilket design eller linse du vælger til din nye Oakley Flight Deck, er der gemt nogle lækre detaljer, som vi kigger lidt nærmere på her.

 

Fleksibel frame

Framen er lavet i Oakley´s fleksible O Matter materiale, der er med til at give en god tilpasning til ansigtet. Fleksibiliteten af O Matter kan rigtig ses, hvis linsen tages ud. At framen er fleksibel, sikrer at materialet ikke splintrer i tilfælde af styrt og er upåvirkelig overfor ekstrem kulde.
Oakley Flight Deck er designet med et frameless design, der giver dig en bedre periferi, men også gør det muligt for dig med briller at have dem udover. Der er god plads indvendigt og derfor egner denne goggle sig godt til dig med briller. Du kan også se Canopy, der også er god til briller.

 

Komforten er i top i Oakley Flight Deck

Udover den fleksible frame sidder behageligt tæt til dit ansigt, så er denne model også udstyret med det, Oakley kalder for en Outrigger, der fordeler trykket jævnt over ansigtet. Den høje komfort kommer også fra de tre lag fugtabsorberende skum på framen, der som sidste lag afsluttes med et blødt fleece materiale. Det er derfor muligt at have gogglen på hele dagen uden at den trykker, klemmer eller føles ubehagelig at have på.

 

Oakley-Flight-Deck-Goggle

Ingen dug og bred strop

Selve framen er godt ventileret, men på den indvendige side af linserne i Oakley Flight Deck får du også en F3 anti-dug belægning, og så bliver en tildugget goggle ikke et problem.

Oakley Flight Deck er udstyret med en 50 mm bred strop, du let kan indstille til den korrekte størrelse. Stroppen er belagt med silikone, så stroppen ikke glider af selv på ”glatte/jævne” overflader

 

Skift til linsen der passer

Du har mulighed for at vælge mellem flere forskellige sfæriske linser til de forskellige forhold. Den sfæriske linse har den bløde form som øjeæblet, hvilket giver dig et bedre udsyn. Linserne er med Oakley´s Plutonite og din sikkerhed for, at du er beskyttet 100% mod UV-strålerne samt skadeligt blåt lys. Linserne kan let udskiftes i Okaley Fight Deck. Skub let linsen ud og isæt den, der passer til forholdene.

Til valg af linse er det også muligt at få den revolutionerende PRIZM linse, der giver en forbedret kontrast mellem farverne. Linsen findes i tre forskellige modeller (Rose, Jade Iridium og Black Iridium).

Leave a Comment