Skibriller til briller / OTG goggles

At finde de rigtige skibriller til briller er et ofte velkendt problem. Mange køber desværre et par ”almindelige” skibriller – eller rettere ski goggels – og forventer at disse kan anvendes, når man bruger briller. Dette resulterer ofte i en irriterende trykkende følelse, da skibrillens ramme ikke er formet til almindelige briller. For at komme på det rette spor skal du i stedet købe skibriller / goggles, der egner sig til briller. Disse er benævnt med OTG (Over The Glasses) og giver dig den fornødne plads.

Skibriller otg er til forskel fra de ”almindelige”, at de er designet med en ramme, hvor der er mere plads til selve brillen, men der er selvfølgelig også taget højde for stængerne. Ellers er otg ski goggles af samme høje kvalitet og behagelige komfort. Skibriller til briller er designet ud fra en overordnet dimensionering, så de passer over de fleste briller, men der kan dog være enkelte undtagelser. Det er derfor vigtigt, at du prøver dem efter modtagelsen.

Husk når du køber dine ski goggles til briller, at benævnelsen OTG fremgår.

 

Køb skibriller/goggles til briller her

 

Fokus på skibriller til briller

Der findes skibriller til briller i både børne- og voksenstørrelser. Dog er de fleste stadig store af dimensioner og er derfor ikke optimale for kvinder og juniorer. En stigende efterspørgsel har dog fået producenterne til at fokusere på området, hvilket gør, at udvalget af mellemstore skibriller otg til juniorer og kvinder bliver større og selv de mest efterspurgte modeller, begynder man så småt at se i størrelser, så de passer brillebrugere.

Om du kalder dem skibriller til briller, skibriller otg eller rettere otg ski goggles, så er fællesnævneren, at du får et produkt med fantastisk gode funktioner. Nogle af disse omfatter polariserede linser, sfæriske linser og anti dug flot indpakket i et lækkert design. Du kan finde otg goggles med rigtig mange funktioner eller et par enkelte. Vælg dem der passer dig og til forholdene, så du får en god oplevelse af skiferien.

Leave a Comment