Dragon APX

Home » Dragon APX
Dragon APX

Detaljerne ved APX

 • Utroligt flot Frameless design i large
 • Let og enkelt at udskifte linsen
 • 100% fuld UV-beskyttelse
 • God cirkulerende ventilation i framen
 • Sfærisk linse med klar udsyn
 • Scratch Resistent belægning
 • 3 lag blødt skum for optimeret komfort
 • Effektiv anti-fog belægning bekæmper dug
 • Dobbelt ventileret linse
 • Kompatibel med hjelm og den brede strop er med silikone, så stroppen forbliver i sin position
 • Hård boks til at transportere din goggles sikkert
 • BONUS + ekstra linse med i købet!

Køb Dragon her

Beskrivelse Dragon APX

Som omdrejningspunkt for en serie af virkelige kvalitets goggles fås denne APX model. Utroligt nok har det været muligt at udvikle på de lækre features og det er med god grund, at det netop er Dragon APX, der er blevet videreudviklet til X2 – eller med APX2. Dragon APX er nemlig en af de mest avancerede modeller, der findes i sortimentet fra Dragon, lige indtil udviklingen begyndte. Men inden du går videre og falder for X2, så se lige hvor meget du egentlig får fra APX – for det er ikke så lidt endda – og du bliver ikke skuffet, når du først har prøvet Dragon APX.

Framen er sikker og effektivt ventileret

Dragon APX var de første goggles med det, som man kender som et fuldt Framless design, der giver sit helt eget udtryk. Framen er lavet af det bløde og fleksible materialet Polyurethan, der gør, at framen tilpasser ansigtets konjukturer og gør APX en fornøjelse at have på. Den bløde frame kan tåle lave temperaturer, hvilket er med til at gøre den resistent overfor stød med fokus på sikkerheden i tilfælde af styrt
Framen har en god ventilation med Dragons Armored Venting system, der byder på ventilationsåbninger i toppen og bunden af framen. Cirkulationen af den varme luft der afgives af ansigtet, trækkes ud af framen for at undgå problemer med dug.

Behagelig komfort gennem dagen

Framen er belagt med en tredelt skum, som er med til at byde på en høj komfort dagen igennem. De tre lag bliver blødere, jo tættere lagene kommer på ansigtet, hvilket ender i et allergivenligt fleece lag, der giver den tætte og bløde tilslutning mod ansigtet.
For at holde en høj komfort skal dine goggles bibeholde deres position og det gør de, grundet den brede strop, der er belagt med silikone på indvendig side. Dragon APX kan anvendes sammen med din hjelm, så den høje sikkerhed kan holdes gennem dagen.

Linsen i din Dragon APX

Når det kommer til valg af linser, kan du vælge mellem et hav af forskellige linser. Husk du får en ekstra linse med i købet, så du altid kan stå, også selvom vejret skifter. Linsen kan du, indenfor relativ kort tid skifte uden de helt store problemer, så du kan være ”ready to go again”.
Linserne er sfæriske, hvilket vil sige, at det har den samme bløde bue som dit øje. Det giver dig de fordele, at eventuelle forvrængninger bliver formindsket og giver dig et bedre og mere klart udsyn. Linsen er lavet i det stærke Lexan polycarbonat materiale, hvilket giver en stærk slagfasthed for igen at hæve sikkerheden – specielt for øjenskader, hvis du skulle falde. Dine øjne er godt beskyttet, da alle linserne yder en 100% UV-beskyttelse og du undgår derved at blive sneblind fra genskær i sneen.

Linserne er belagt med anti-scratch på udvendig side, for at minimere ridser og forlænge levetiden af linsen samt en speciel anti-dug belægning på indvendig side – udviklet på samme måde som belægningen i visiret i rumhjelme fra NASA.
Du får din goggle leveret i en hård boks, der effektivt beskytter dine goggles under rejsen. En virkelig lækker model, som nu bliver toppet af X2 eller APX2, som er betegnelserne anvendt af Dragon selvom.

Leave a Comment