Dragon goggles

Home » Dragon goggles
Dragon Goggles

Dragon goggles har ikke rigtig vundet indpas på den danske scene, men er et brand, der bør tages dybt seriøst. Med en række af super smarte og farverige goggles og evnen til at tænke ud af boksen, vil det ikke vare længe, før det går op for danskerne, hvad Dragon egentlig er.
Den store entusiasme og lidenskab for at skabe en fantastisk skioplevelse indpakket i et fedt design har gjort, at Dragon skigoggles efterspørges af mange skiers og snowboardere. Dragon er ikke kun kendt for deres goggles, men også for at være et signal på livsstil.
Mange professionelle sportsudøvere er blevet sponsorerede af Dragon og det tætte samarbejde skubber løbende status quo for teknologier, features og designs.

Hvorfor lige et par Dragon goggles?

Flot design finder du over hele linjen, så er det afgørende, har du fundet det rigtige mærke. Lad ikke prisen skræmme dig ved første øjenkast, for du finder ofte altid minimum én ekstra linse sammen med den goggle, du vælger. Du er derfor igen hurtig kørende med den eller de ekstra linser, som din makker nu står og mangler, når vejret skifter.
Selv har jeg ikke prøvet Dragon goggles og kan derfor ikke anbefale dig en specifik model. Alligevel holder jeg lidt af mærket, for du kan altid finde en linse at skifte med, næsten lige meget hvilken model, du vælger. En fantastisk fordel der er værd at tage med i din beslutning. Mange af modellerne er med det flotte frameless design som Dragon APX, men du finder dog Rogue men også modellerne D1 og D2, der alle har den traditionelle frame.

Kvinder og børn

Ikke at du kan finde en uni-sex model, der passer kvinder eller børn, men det kan være problematisk grundet forskellige hovedstørrelser. Dragon gør det dog godt med deres udvalg til kvinder og børn. Personer med mindre hoveder kan gå efter en Dragon goggle model APXS model, der er lidt mindre end APX og stadig fyldt med lækre detaljer. Der fås en lang række forskellige designs og med linser efter dit behov. Andre muligheder er NFXS, der kommer i størrelsen small til medium eller modellen DSX kan også være et rigtig godt valg, så dine goggles sidder tæt og godt til ansigtet.

Dragon OTG goggles til briller

Hvis du har søgt efter Dragon OTG goggles, kunne jeg forstille mig, at du ikke har fundet særlig mange resultater – og det er der en god grund til. For du er lidt tilsidesat, når det kommer til goggles fra Dragon. Du kan selvfølgelig få et par Dragon goggles ”til briller” eller nærmere med briller, men ikke ligefrem det Dragon selv skilter med, for det koster dig lidt ekstra.
Det er dog set at, der er blevet lavet en lille clips som let og enkelt kan indsættes i framen og du har din brillestyrke i dine goggles, altid klar til brug. Det koster selvfølgelig lidt mere, men det er en god og fornuftig løsning, hvis du er hudløs forelsket i det flotte design, de på det seneste er kommet med

Dragon goggle – Asian Fit

Til gengæld gør de det noget bedre, når det kommer til at lave de forskellige modeller i asian fit. Det kan dog være svært at finde et par, men hvis du går efter Oaklet APX der finds som en fit model, til dig der har brug for en goggle, når strukturen af ansigtet er anderledes. Når det kommer til forskellen mellem Standard og Asian, er et af punkterne specielt over næseryggen, at gogglen ikke slutter tæt og det kan være med til at give en irriterende oplevelse med luft og eventuelt snefnug, der måtte trænge ind. Det er dog set, at nogle der burde have valgt deres dragon goggle som asian fit kører med en standard model og ikke oplever det gap, der ellers siges at være forskellen på asian og standard.

Du kan prøve dig frem og bestille en standard model og se, om det gap opstår, men vil du være sikker, skal det tydelige være skrevet i produktteksten eller stå i specifikationerne, at netop den Dragon goggle du kigger på er beregnet til asian fit

Dragon APX Asian Fit Goggles

Dragon APXs Asian Fit Goggles

Dragon X Asian Fit Goggles

Fordele og ulemper

Ulemper

Har du læst afsnittet på Dragon goggle til brillebruger, er det en helt klar ulempe, at der er meget få eller faktisk ingen modeller, der er OTG (Over The Glasses) venlige. Det kræver, at du er nødsaget til at snakke godt med din optiker for at få lavet den specielle clips eller vælge at køre med linser, hvis du er vild med Dragon designet.

Det er svært at finde de forskellige modeller i Asian fit online, selvom det er muligt at få visse modeller i den anden udformning.

Fordele

Når du er oppe i high-end klassen og er villig til at betale lidt mere for et par goggles, er det rigtig lækkert, at man får den ekstra linse med, der gør, at du altid kan tilpasse dig de forskellige forhold. Godt nok får du lov at betale lidt mere, men trækker man prisen for den ekstra linse fra, bliver det hurtigt til en rigtig investering i forhold til at skulle investere i f.eks. et par fra Oakley hvor du skal tilkøbe den ekstra linse.

Du får serveret et bredt udvalg af forskellige goggles og selvom du holder dig til et par af de billigere Dragon goggles, får du mange features med i købet, der er med til at give dig en god oplevelse af forholdene.

Personligt synes jeg, at modeller i Advanced projects har et rigtigt flot design, der let og enkelt kan være med til at skabe et Overall flot look sammen med resten af dit udstyr.

Prislejet

Prislejet kan variere meget, men du skal forvente at  et par Dragon goggels starter fra omkring 400 kr. og slutter oppe omkring de 2000 kr. Det afhænger helt af hvor meget du er villig til at betale og som alt andet, hænger det sådan sammen, at du får en bedre oplevelse fra gode features, der løbende bliver tilføjet, som prisen stiger.

Du bør som minimum investere i et par, hvor det er muligt at udskifte linsen og tilkøbe en ekstra, hvis det ikke følger med. Det giver dig en meget bedre oplevelse af forholdene og er med til at optimere sikkerheden, hvis du har en god fornemmelse af underlaget og dine omgivelser.

Køb dine Dragon goggles her

Forstå specifikationerne til Dragon Goggles

Mangler du en specifikation eller har du andet til Dragon goggles, så skriv gerne til mig på: info@snowgear.dk

Armored Venting
Armored Venting er et frame ventilationssystem, der sikrer at varmen fra ansigtet kan trænge ud gennem rammen for at undgå indvendig dug.

APX – Advanced Projects X
En måde at flytte de innovative grænser indenfor Dragon goggles. Med fokus på flere områder i udviklingen, kom de med den første fuldstændige Frameless ramme med en patenteret linseteknologi, der har fundet indpas hos skiløbere og snowboardere.

Top tre punkter ved APX er.

1: Den injiceret sfæriske linse i polycarbonat.

2: Den patenteret smalle frame, der giver et bredt udsyn.

3: Quick linse system, så du hurtig kan skifte linsen.

APXS – Advanced Projects XS
Det er faktisk lige til højrebenet. Dragon goggles APXS har de samme fantastiske egenskaber, som du finder i APX, den er blot mindre i størrelsen. For kvinder kan det være en fordel at vælge APXS, eller hvis du som mand blot har et mindre hoved. Du kan let kende forskel på de to. APX er med runde ventilationshuller i linsen, hvor APXS er med aflange/ovale.

Uni-directional Air Flow System
Dette envejssystem er med til at opretholde den korrekte luftfugtighed. Derved dannes der ikke fugt, hvor dine Dragon goggles møder dit ansigt, men sikrer også, at linsen ikke dugger til på den indvendige side.

Injection Molded Polucarbonate Lens
De speciallavede linser er formstøbt i materialet polycarbonat. Polycarbonat er et fleksibelt materiale, som gør linsen stærkere.

Face Foam with Hypoallergenic Micro Fleece Lining
Dragon har lavet en allergivenlig Micro fleece skum til deres goggles, der skåner din hud, når du anvender dine goggles flere timer i træk. Vælges denne skumtype i tre lag vil din google være blød og behagelig at have på, uden at efterlade røde mærker på ansigtet efter brug.

Innovation af Dragon

Dragon revolutionerede markedet med et par frameless skigoggles ved at skubbe grænserne for det designmæssige udtryk. En stilart der i dag efterspørges af mange personer, især unge, for det smarte look, der danner en flot stilart med udstyret.

Dragon skigoggles fås med justerbare muligheder, anti fog linser, optisk korrekt udsyn, behagelig og tilpasset udformning, bonus linser og samarbejdet med SkullCandy har budt på en smart kombination af goggles og høretelefoner i ét. Et samarbejde af innovation der flytter grænserne for, hvad der er muligt.

På Snowgear finder du et godt udvalg af Dragon goggles i forskellige styles, der giver dig et overall flot udseende.