Dragon X1

Home » Dragon X1
Dragon X1 Goggles

Detaljerne ved X1

 • Patenteret Frameless design
 • Let og enkelt at udskifte linsen
 • 100 % UV-beskyttelse
 • 3 lag blødt skum for optimeret komfort
 • Effektiv anti-fog belægning på indersiden
 • Scratch Resistant belægning på ydersiden
 • Sfærisk linse for optimeret udsyn
 • Kompatibel med hjelm
 • Bred strop med silikone på bagsiden
 • X2 er kompatibelt med hjelm
 • Forstærket ventilation i framen
 • Hård boks til at transportere din goggles sikkert
 • BONUS + ekstra linse med i prisen!

Køb Dragon her

Beskrivelse af Dragon X1

Disse goggles fra Dragon er virkelig lidt af et mesterværk. Men hvem havde forventet andet fra en af verdens førende producenter af goggles? De har videreudviklet på deres succesfulde APX, og X1 er resultatet. Her kan du læse om, hvad du får i Dragon X1, og så må du vælge om du vil have den gamle model APX, den opdaterede model eller om du bare må have ”storebror” Dragon X2, der lige har lidt ekstra lækre detaljer.

Effektivt ventileret

Dragon APX var de første goggles, der var fuldt Frameless, og dette patenterede design går igen på Dragon X1, der er den opdaterede model. Framen er lavet af materialet polyuretan, der holder sig blødt og fleksibelt selv ved lave temperaturer, hvilket er med til at gøre den resistent overfor stød med fokus på sikkerheden i tilfælde af styrt. Det betyder også, at framen tilpasser sig ansigtet, og de er derfor en fornøjelse at have på.
Framen har god ventilation med Dragons Armored Venting system, der blandt andet betyder, at det er let at tørre sne af – selv med handsker på – hvis der skulle have sat sig noget i ventilationsåbningerne, og deres Unidirectional Airflow System sørger for, at dine goggles ikke dugger til.

Behagelig komfort hele dagen

Framen er belagt med en tredelt skum, som er med til at give høj komfort dagen igennem. Lagene bliver blødere, jo tættere de kommer på ansigtet, og ender i et allergivenligt fleecelag, der ikke giver hudirritation eller kløe, selv efter en hel dag på pisterne. For at sikre dine goggles bliver siddende, hvor de skal, har de en bred strop, der er belagt med silikone på indvendig side. Dragon X1 kan anvendes sammen med din hjelm, så den høje sikkerhed kan holdes.

Linsen i din Dragon X1

Det er blevet lettere at skifte linse på X1 end det var på APX. Ikke lige så nemt som på X2, men hvis du ikke ligefrem har brug for at skifte midt på pisten, er Dragon X1’s rip away system også nemt og hurtigt.
Når det kommer til linser, kan du vælge mellem mange forskellige; blandt andre Transitions® linser, der automatisk skifter tone i forhold til skiftende sollys og vejrforhold, så du ikke behøver skifte linsen.
Gældende for alle typer linser er, at de er sfæriske, hvilket vil sige, at de har den samme bløde bue som dit øje. Det betyder, at eventuelle forvrængninger bliver mindsket, og du får et bedre og mere klart udsyn. Dine øjne er godt beskyttet, da alle linserne har 100 % UV-beskyttelse, så du undgår at blive sneblind fra genskær i sneen.
Linserne har en scratch resistant belægning på udvendig side, for at minimere ridser og forlænge linsens levetid, samt en speciel anti-fog belægning indvendigt, for at sikre dine goggles ikke dugger til.
Du får din goggle leveret i en hård boks, der effektivt beskytter dine goggles under rejsen.
Husk, at du får to linser med, når du køber Dragon X1 goggles, og så er der 2 års garanti.