Dragon X2

Home » Dragon X2
Dragon X2

Detaljerne ved X2

 • Den patenterede frameless goggles fås i Large
 • Linsen skiftes let med Swiftlock
 • Du beskyttes 100% mod UV-strålerne
 • Ventilations-flowet i framen fungerer godt og belagt med termoplastisk
 • De sfæriske linser giver et optimeret udsyn
 • Scratch Resistent belægning
 • Komforten kommer fra de 3 lag allergivenligt skum
 • Effektiv anti-fog belægning
 • Linserne er dobbelt ventilerede for at undgå dug
 • X2 er kompatibelt med hjelm
 • Bred strop med silikone på bagsiden
 • Hård boks til at transportere din goggles sikkert
 • BONUS + ekstra linse med i prisen!

Køb Dragon her

Beskrivelse af Dragon X2

Utroligt at man kan udvikle på noget, der ser så lækkert ud som APX er. Men det er sket og jeg kan allerede nu afsløre overfor dig, at det er blevet til det bedre. Navnet er Dragon X2 eller APX2.
Inden du vælger, om det skal være den ”ældre” model eller om du vil toppe den og være med fremme i skoene og nyde godt af den teknologiske udvikling, gennemgås her de lækre features, Dragon X2 indeholder.

Framen er sikker og effektivt ventileret

Dragon X2 er designet efter det patenterede design, som man også ser ved ”lillebroren” Dragon APX, så du får det virkelige flotte Frameless design, der er med til at skille dig ud fra mængden på bjergsiden.
Gogglen er udviklet i et polycarbonat materiale, der forbliver blødt og fleksibelt, selv når de høje minus temperature nås – så materialet ikke splintrer ved styrt.
Du får en god cirkulation fra åbningerne, som findes både i toppen og bunden af framen, hvilket gør at du undgår dug på indvendig side af linsen. Åbningerne er designet af et termoplastisk materiale og går helt andre veje end konkurrenterne, der anvender en blød skum i åbningerne. Ulempen ved skummen er, at ventilationen kan blive nedsat, hvis der kommer vand i åbningerne, der igen fryser til, hvilket ikke sker ved de termoplastiske åbninger.

Behagelig komfort gennem dagen

Du vil let kunne anvende Dragon X2 gennem hele dagen, da den allergivenlige skum gør gogglen behagelig at have på. Opbygningen sker af 3 forskellige lag, der ender med en blød fleece, der også holder dig varm gennem dagen.
X2 kommer med en god bred strop, som du let og enkelt kan justere for den rette størrelse. Hvadenten du vælger at køre med eller uden hjelm, forbliver stroppen i sammen position, takket være belægningen af silikone på indvendig side af stroppen. Lækre detaljer som du nok vil kunne nikke genkendende til, hvis du også har haft et godt øje til Dragon APX.

Dragon X2 – nu bliver det lækkert!

Som ved mange andre mærker svømmer det med forskellige linser. Du altid har mulighed for at få en linse til det rette forhold og være klar til at vende næsen mod bunden af bjerget – og det er nu blevet uhyre let at skifte til den anden linse. Inden du får det hele serveret, skal du selvfølgelig vide, at Dragon X2 kommer med de sfæriske linser, med en virkelig god anti-dug belægning på indvendig side, samt en stærk anti-scratch belægning på udvendig side af linsen. Derved undgår du dug og har et klart udsyn uden ridser i linsen. De dobbelte designede linser med strategiske designet åbninger er yderligere med til at sætte muligheden for dug til vægs.

Men nu bliver det lækkert. Dragon X2 kommer med Swiftlock teknologien, der ifølge Dragon´s eget udsagn skulle være den hurtigste og sikreste måde, du skifter din linse med en anden. Med et let tryk på hver side af goggles kommer linsen let af og trykkes meget simpelt på plads, uden at du skal prøve det 100 gange først. Hele processen kan du udføre, mens du står på bjergsiden med dine skihandsker på. Det er stærkt, lækkert og en virkelig brugbar teknologi, der er lettere at udføre end i APX men også må ses som værende en meget stor konkurrent til Oakleys Switchlock teknologi.

Leave a Comment