Electric EG3.5

Home » Electric EG3.5
Electric EG3.5

Detaljerne ved EG3.5

 • Super flot oversized look
 • 180 graders peferi grundet en smal frame
 • Blød og fleksible frame giver optimal tilpasning
 • Silikonebelagt strop
 • Mulighed for at udskifte de sfæriske linser
 • 3 lag skum afsluttende med fleece skum
 • 40mm bred strop
 • Sfærisk linse for optimal optik
 • Super A/R belægning
 • Anti-fog og Scratch belægning
 • 100% UV-beskyttelse
 • Press seal teknologi
 • Størrelse: Small-Medium

Køb dine skibriller her

Thock! Boom! Kapow! Electric slår igen fra sig med den nye model EG3.5, eller gør de? Og hvad er endelig den helt stor forskel fra EG3, der gør, at man er kommet med denne nye model. Det og alle de saftige detaljer skal vi kigge meget nærmere på her!

Der er ingen tvivl om, at konkurrenterne virkelig har fået et hårdt nyreslag, hvilket har gjort at de må tilbage til tegnebrættet. Se bare det lækre stilrene oversized look du får og der er ingen tvivl om at, designet stammer fra visiret fra en pilot hjelm.
Men hvad er det så, man har formået at gøre så godt?

Detaljerne løfter Electric EG3.5

Når du nu er på vej ned af de sneklædte snesider vil du have et fantastisk 180 graders udsyn. Det får du fordi framen er minimal tynd og giver der det fulde overblik af omgivelserne. EG3.5 er designet med en frame af det super fleksible termoplastisk urethanramme og det har flere fordele. Materialet beholder sin fleksibilitet uanset og det udsættes for hård kulde eller høje temperature. Men den høje fleksibilitet gør også, at den let tilpasser sig til dit ansigt og slutter helt tæt til ansigtet.
Stopper her gør vi ikke, for den høje komfort bliver hæves et niveau af de tre lag skum, der sidder på framen. Det afsluttende lag er af micro fleece, allergivenligt og super effektivt til at optage fugt!
På EG3.5 får du en 40mm bred strop, belagt med silikone på indvendig side og det gør, at dine goggles bliver sidende på hjelmen, når først har fået fart under skiene.

Det bliver endnu bedre

Lad os kigge lidt på linsen. Med en 100% UV-beskyttelse (A,B og C) behøver du ikke bekymre din, men blot nyde det perfekte udsyn du har igennem den sfæriske linse belagt med en anti-dug belægning for effektiv at forhindre dug. Sammenholdt med ventilationskanalerne der findes i selve framen, har dug aldrig været en seriøs udfordring. Linserne er udvendig belagt med en Anti-scratch belægning, der gør at din EG3.5 beholder sit rene look i lang tid. Det bliver bedre endnu med Super A/R. Super A/R fjerne simpelthen unødvendig refleksioner, for at give dig det absolut bedste udsyn, af det underlag du køre på.

Skulle vejret ændre sig, er der selvfølgelig også en løsning her. Press Seal teknologien gør, det muligt hurtigt at skifte til den ekstra bonus linse der medfølger, når du får brug for det. Med et enkelt tryk på siden, løsner du linsen og med den magnet lignende funktion, skifter du hurtigt over  til den anden linse. Og skulle du få sat aftryk på lisen, er det blot at tørre den med den medfølgende Microfiber klud og du er klar igen!

Men, men, men

Fra 3 til 3,5 – er den kun en halv gang bedre?

Læser man om 3éren vil du nok kunne nikke genkende til mange af de samme detaljer, og du har helt ret. Der er ikke den helt store forskel mellem det to eller nærmest ingen. Der er dog én væsentlig forskel, der gør, at du skal vælge enten EG3 eller EG3.5! Og det er størrelsen. Hvor EG3 er en størrelse larges så er 3.5 for dig med en hovedstørrelse fra small – medium og det er stort set forskellen mellem de to