Electric EG3

Home » Electric EG3
Fra Electric EG3

Detaljerne ved EG3

 • Ergonomisk frame
 • 100% UV-beskyttelse
 • Mulighed for hurtig linseskift
 • Silikonebelagt strop
 • 50mm bred strop giver en god trykfordeling
 • Flot oversized look
 • 3 lag fleece skum
 • Press Seal teknologi
 • Super Anti-Fog og Anti-Scratch belægning
 • Hjelmkompatibel
 • Ikke OTG venlige
 • Super A/R Coating
 • Microfiber klud inkluderet
 • BONUS ekstra linse medfølger

Køb dine skibriller her

At lave en sammensmeltning mellem høj teknologiske goggles og et lækkert design, kan være lidt af en udfordring. Men Electric EG3 er altså beviset på, at det sagtens kan lade sige gøre!
Med noget af en teknologisk opdatering fra EG2 kombineret med det lækre oversized frameless design, skal du altså stå tideligt op, hvis du skal følge med EG3 modellen!

For første gang kaster Electric sig ud i et oversized look og det har altså resulteret i et rigtigt super sweet fighter pilot udtryk – og du finder dem med garanti, i et design, der falder lige i din smag.
Lad os gå lidt dybere ned i detaljen og se hvad den virkelig har at byde på.

Udformningen af Electric EG3

Hovedet blev lagt i blød, lidt på skrå og det designeren har kunne hive op af hatten, har virkelig givet pote. Du får altså en ski goggle der er designet ud fra en ergonomisk tankegang, for at den så behagelig at have på i de mange timer det er nødvendigt.
Selve framen er opbygget af en termoplastisk urethanramme og det er altså det materiale, sammenholdt med test af mange tusinde ansigtsudformninger der gør, at EG3 føles så behagelig at have på! Denne type materiale er yderst velegnet til goggles, da fleksibiliteten opretholdes også selvom materialet udsætte for koldt vejr.

Komforten kommer dog ikke alene fra det bløde frame materiale. Framen er udstyret med tre lags skum med et afsluttende allergivenlig fleece der er med til at sætte prikken over i´et når vi snakker komfort.

Hele tankegangen om udformningen har haft sine fordele. For det oversized udseende og den meget smalle frame, har virkelig hjulpet på udsynet. Du får meget mere perferi hvilket giver et bedre overblik. En super opdatering af designet, der kun kommer dig til fordel.

Klart udsyn og EG3 går hånd i hånd!

Yep, dug er på ingen måde et problem. Om du kører i det dybe sne, eller giver den gas på en høj solskinsdag, er fugt et meget sjældent syn. Både i toppen og i bunden, formet ind i framen, findes den effektive ventilation. Du skal dog være opmærksom på, at kanalerne ikke bliver lukket af løst sne eller at, toppen støder sammen med din hjelm.

Men det er ikke kun ventilation der gør arbejdet, linserne har også sine fordele.

Muligheder med 5 forskellige linser

Med 5 forskellige linser har du alle muligheder for at køre i alt slags vejr. Alle linser beskytter selvfølgelig 100% mod uv-stråler og er alle formet sfærisk i et polycarbonat materiale. Materialet er igen blødt og bøjeligt og formen af linsen fjerne de unødvendige forstyrrelser. EG3 linserne er dual designet som et lukket system, for at undgå fugt og med linsens enevejs trykventil, er du sikret mod dug selv i højere luftlag.

Alle linser er med det Electric selv beskriver som en ”super” anti-dug behandling og den udvendige side er belagt med et hårdt anti-scrath system, så det ikke mister det smukke look. Og ikke at forglemme, en Super A/R Coating (Anti-Reflection coating) på indvendige side for at fjerne reflektioner.

Press Seal systemet kræver sit eget afsnit. Det er deres hele eget patenteret system som Electric har introduceret sammen med EG3. Et system det gør det let at udskifte linsen med en anden, hvis forholdene skifter og du er nødsaget til at følge efter. Med et lille klik på siden og du har snart skiftet til en anden linse og ja linsen og framen slutter 100% tæt, selvom det godt kan virke uvirkelig, med det magnet lignenden system.

Hov! Og du får selvfølgelig en bonus linse med i købet sammen med en microfiber klud, så undskyldninger for at komme ud på pisterne har Electric med EG3 fjernet helt.