Electric EGX

Home » Electric EGX
Electric-egx-skibriller

Detaljerne ved EGX

 • Ergonomisk designet frame
 • Framen af smidig, sprøjtestøbt, termoplastisk uretan
 • 100% fuld UV-beskyttelse
 • Skjult frame og flot oversized look
 • Kan anvendes sammen med hjelm
 • Cylindrisk to-lags-linse af polykarbonat
 • Super-anti-fog-belægning
 • Effektiv anti-fog belægning bekæmper dug
 • Anti-scratch hard coating
 • 40 mm silikonebelagt strop
 • 3-lags skumkant med fleece på indersiden
 • Linsen skiftes med et enkelt klik
 • Gratis bonuslinse + mikrofiberpose

Køb dine skibriller her

Beskrivelse Electric EGX

Electric EGX googles er toppen af poppen inden for skigoggles og for folk, der skal købe deres første googles: Electric skal være med i dine overvejelser. Du får en masse fede egenskaber samt et lækkert design, som er med til at gøre din skitur helt perfekt.

Vigtige egenskaber

Electric EGX Goggles’ framen er ergonomisk designet af sprøjtestøbt, stærkt termoplastisk uretan materiale. Teknologien gør, at framen forbliver smidig og former sig efter dit hoved selv i frostgrader. Denne kombination giver en god pasform og dine googles vil føles behagelige at have.
Framen er skjult under linsen, hvilket giver et stort, horisontalt synsfelt og det moderne oversized look. Med dine Electric EGX Goggles kan du derfor se både løjpen og det smukke landskab, du suser igennem.
Electric EGX Goggles kan bruges sammen med hjelm, hvilket øger din sikkerhed. Du ved, at din fart ned ad løjperne bliver høj, så et styrt kan blive fatalt. Er du den fornuftige type, kører du helt klart med hjelm, og så er det rart, at dine googles er bekvemme at have på sammen med hjelmen. Så spænd hjelmen og dine goggles og kom ind i kampen!

Flere lækre detaljer

Press seal technology er en fantastisk metode til at udskifte din linse, når solen viser sig fra en skyfri himmel. Teknologien er en tryk og forseglings teknologi, der gør at du hurtigt kan udskifte linsen med enkelte tryk. En lækker feature der forsegler linsen og frame, så is og sne holdes ude af dine goggles.
Electric EGX Goggles giver dig 100 % UV-beskyttelse, hvilket er meget vigtigt for at beskytte dine øjne mod sneblindhed. Køb kun goggles med fuld UV-beskyttelse, da det føles frygteligt at være sneblind.
De cylindriske linser er fremstillet af to-lags polykarbonat. Dette sørger for, at dine goggles ikke dugger, da dug opstår, når kulde og varme mødes på det samme lag ”glas”. Alle brillebærere kender til duggede briller, og det er ikke noget du ønsker, når du kører nedad i høj fart.
Linserne er behandlet med super-anti-fog-belægning. Også denne belægning er med til at holde dine briller dugfri, da den opsuger fugten, inden der dannes dug på indersiden. Duggen får aldrig en chance og bliver også bekæmpet af den gode ventilation du finder i selve framen. Alle features der sikrer dig et godt udsyn over løjperne og de sneklædte bjerge.
Men det stopper ikke her! Yderlinsen behandlet med anti-scratch hard coating, som beskytter linsen mod ridser. Du får nogle goggles, der kan modstå lidt af hvert og som bevarer sit seje look.
For flere detaljer om valg af linser til goggles, så se her.

Electric EGX strop

Den silikonebelagte strop sikrer, at dine Electric EGX Goggles bliver siddende, hvor de skal. Det giver dig sikkerhed, for det er surt at tabe dine lækre goggles på grund af en dårlig strop.
Med sine 40 mm er stroppen relativt bred, hvilket gør, at trykket fordeles, så den ikke strammer. Disse goggles giver dig en god komfort.

Electric EGX med 3 lag skum og fleece

Med en skumkant af tre lag skum, er du sikker på, at brillerne former sig efter netop din hovedfacon og slutter til. Disse goggles er behagelige at have på, selv en hel dag på bjergsiden.
Electric EGX Goggles har fleece direkte ind mod huden, så det føles dejligt blødt. Har du derimod plastik mod huden, vil det blive fugtigt, når du får det varmt.

Gratis ekstraudstyr

Du får en ekstra linse med, så du kan stå på ski i flere slags vejr. Det er smart, for selv om du starter ud i klart solskin, kan det pludselig blive overskyet. Linsen kan du udskifte blot med et klik, for det er dig og ikke vejret, der styrer.
Mikrofiberpose til dine Electric EGX Goggles, så de er optimalt beskyttet, når du ikke har dem på.