Electric goggles

Home » Electric goggles
Electric ski goggles

Skal du være med fremme i skoene og moden indenfor goggles, skal du holde godt øje med Electric. Med en konstant udvikling indenfor blandt andet ski goggles, åbner de op for flere kanaler at sælge deres produkter igennem. En udvikling der med sikkerhed også vil blive synlig på de sneklædte bjergsider. Electric goggles kollektionen findes i et bredt udvalg og er for dig, der efterspørger kvalitet og ønsker dine din egen stil. Rigtige lækre goggles der er fyldt med teknologier, der sikrer, at kollektionen af skigoggles passer perfekt, ikke dugger og giver et super overblik gennem linser, der er optimeret til de enkelte forhold du møder. Alt fremstillet i fleksible og stærke materialer, så sikkerheden er i top.

Hvis det er ski- eller snowboard goggles, du søger, så forbigå ikke et par Electric goggles til årets sæson.

Goggles til kvinder og børn

I det flotte udvalg man tilbydes, har især kvinder en stor fordel. Alle Goggles fra Electric er udformet som Unisex og du kan derfor frit vælge mellem de mange modeller. Dog er der det i det, at kvinders ansigt er udformet mindre og derfor kan unisex modellerne stadig være for store selvom de er designet til begge køn. Skulle det være tilfældet, er især modellerne Electirc EGB2S, EGB2 eller EGV oplagte at vælge imellem. Den indvendige diameter er i disse mindre og slutter derfor lettere til kvindens ansigt.
Til børn er det mere begrænset, hvad der tilbydes af Electric. Det er ikke fordi det her svømmer i flere modeller, men du kan dog finde modellerne EGK samt EG1K der findes til børn.

Electric Goggles til briller

Desværre. Eller sagt på en anden måde, så har jeg ikke kendskab til Electric Goggles der er OTG venlige. Selv med deres EG3 med Large frame, oplyses det ikke, at den er venlig til briller. Derfor hører jeg gerne fra personer der har Electric goggles og det har haft positive oplevelser i forbindelser med brugen af briller.

Asian Fit

Dog er de mere fremme i skoene når det gælder Electric goggles – asian fit modeller. Her kan du være med hel fremme. Både EG2, EG2.5 og EG3 findes som asian fit. Husk at benævnelsen skal indgå i produktteksten, for at du kan vide dig sikker på om det er en sådan model. Folk har doge være lidt utilfredst med 2.5 modellen og tilpasningen over næseryggen, men det skulle der være styr på i EG3 modellen. Her har du rig mulighed for at finde et par i flere farve kombinationer.

Prisleje på Electric Goggles

Hvis du ikke kan finde dem på tilbud uden for sæsonen, kan du godt indstille dig på, at skulle aflevere minimum 1000 kr. og opefter for de førnævnte modeller. Det virker nok som mange penge, men husk også lige på hvilken god kvalitet du er efterladt. Om det er fair at tage et par tusinde for et par Electric Goggles, må være op til din egen konklusion. Vælger du et par Electric goggles, skal du også have den ekstra linse med i din overvejelser som medfølger. Dog ikke EG1K. Den medfølgende linse er ofte grøn og egner sig godt til overskyet vejr eller anvendelse om aftenen.

Sammenholder du det prisen for Oakley, er prisniveauet tæt på hinanden, og på mange områder menes det, at du får lige så gode features i et par Electric Goggles og ved Oakley, men smag og behag.

Vidste du? Linser fra tidligere modeller passer ind i de nuværende modeller. Er du derfor glad for den nuværende linse, sætter du blot den over i din nye model. Dog kan du ikke skifte mellem forskellige modeller.

Forstå specifikationerne

Det kan være svært at finde rundt i de mange specifikationer, som producenteren slynger omkring sig med, derfor er herunder beskrevet nogle af disse.

Trykudligning
Meget specielt, er der lavet en speciel trykudligning mellem inder og yderlinsen. Er du i de højere luftlag, kan der opstå et indvendigt tryk mellem inderste og yderste linse der giver forvrængninger i udsynet. Ude at udligne trykket, opretholdes det skarpe udsyn

A/R belægning
A/R er forkortelsen for Anti Reflection der er med til at beskytte dig ved at reducere solens reflekterende lys.

ANTI-FOG
Som i mange andre linser finder du også i Electric goggles en Anti-Fog belægning. Fugten absorberes, før den danner dug på indvendig side af linsen. Flere af OverSized modellerne har ligefrem en super anti-fog belægning grundet den store overflade.

HARD COATING
Hard coating er også det du kender som en Anti-Scratch belægning, belagt på den yderste linse for at beskytte mod ridser.

Ventilation i linsen
Sammen med Anti-fog er ventilationen i linsen optimeret, for at vinde kampen mod dug.

3 lag skum
Flere Frames er har 3 skumbelægninger, for at give dig den bedst mulige oplevelse og tilpasning til ansigtet. Skummen optager fugten fra dit ansigt og udviklet i et allergivenligt materiale, med en blød fleece skum som afslutning.

Termoplastisk URETHANE
Framen er mange gange bygget i dette materiale. Fordelen er, at materialet forbliver blødt selv i meget lave temperature. Selvom det er et blødt materiale forbliver det stærkt.

Køb dine goggles her 

Electric Goggles

Innovation: Der arbejdes konstant i Electric lab af eksperter på at forbedre årets goggle. Pasforme, luftstrømme, belægninger som anti-dug, dobbelte linser, you name it. Alle og selv de mindste detaljer bliver gennemarbejdet i udviklingen af skigoggles.
Eye Black, en lækker detalje der er tilføjet, som er med til at give en kraftig reduktion af unødvendig reflekterende lys og derved bedre udsyn. Denne belægning findes blandt andet i modellen Electric EG2.5, men kan også findes i andre ski- og snowboard goggles fra Electric.

Goggles siden år 2000: Med målet om at blive den førende virksomhed på markedet, kastede det Californiske  team bag Electric sig over at producere de første goggles, der skulle konkurrere med de i forvejen store brands. Målet om at blive førende virksomhed på markedet, har medført innovative goggles af bedste kvalitet, indpakket i flot design, der bliver solgt til hele verden