Goggles / ski goggles

Home » Goggles / ski goggles

Med goggles er du godt kørende – også på de dage, hvor der er tåget eller ved pludselige skift i vejret. Goggles har den store fordel, at de lukker helt tæt til dit ansigt og du bliver derved ikke generet af vind og snefnug. Refleksionerne fra sneen fjernes af linsen og så er de super behagelige. En god ski goggle giver dig et godt udsyn af omgivelserne, med en linse der synliggører udfordringerne, som slutter helt tæt, passer til hjelmen og tilbyder dig muligheden for linse skift.
Det er altid en god idé, at du prøver de nyindkøbte goggles, så snart de kommer. De skal slutte helt tæt til ansigtet og være behagelige at have på, så det bliver en succes. Anvender du dagligt briller, bør du kigge på et par OTG goggles.

Oakley

Dragon

Smith

Der findes efterhånden en lang række super lækre goggles, hvor du får rigtig meget til en fornuftig pris. Dog er Oakley goggles stadig de mest efterspurgte, når der skal vælges blandt de mange mærker af skigoggles. Men lad os også slå et slag for både Dragon goggles og POC goggles, der begge vinder mere og mere frem med høj komfort, lækre features indpakket i et super fedt design. Dog slår Oakley godt tilbage med den lækre airwave model, der kan lidt mere af alt.

Goggles – ski eller snowboard

Om du står på ski eller snowboard er underordnet, brillerne egner sig fantastisk til begge dele. De vælges ofte af snowboardere, da de også er med til at signalere en livsstil, men det skal ikke forhindre dig som almindelig skiløber fra at vælge brillerne. Der er mange flere fordele ved at vælge et par goggles af kvalitet frem for at vælge et par skibriller. Det kan dog være nødvendigt at medbringe et par almindelige solbriller, når bjergsiderne skal nydes over frokosten.
Hvadenten det er goggles til ski eller snowboard, så pas på med ikke at købe dem for billigt, også selvom du kun er afsted få gange. Købes de for billigt, er der risiko for at brillerne dugger, linserne meget let ridses eller knækker i tilfælde af styrt. Elementer der nedsætter fornøjelsen af en ellers god skitur.

Leave a Comment