Oakley A-Frame

Home » Oakley A-Frame

Detaljerne ved A-Frame

 • O-Matter fleksible frame
 • Super frame og linse ventilation
 • F3 anti-dug belægning
 • Silikonebelagt strop
 • Mulighed for at udskifte de sfæriske linser
 • 3 lag fleece skum
 • Medium – Large optimeret tilpasning
 • Hjelmkompatibel
 • Ikke OTG venlige
 • Oakley´s outriggers
 • 100% UV-beskyttelse
 • Fås også som Asian fit
 • Muligt at få Oakley A-frame med Prizm linser

Beskrivelse af den populære A-frame

Er du en af dem der synes godt om den populære A-frame, eller er du på jagt efter en lækker goggle, kan jeg glæde dig med, at Oakley A-frame er komme i en 2.0 udgave, der bare har lige det mere.

Måske kan du ikke se den store forskel, hvis du kigger på A-frame og A-frame 2.0 hver for sig og det er helt bevidst. Oakley har nemlig bevidst valgt ikke at lave de store designmæssige ændringer, da det er en af de bedst sælgende goggles. Men der er selvfølgelig en grund til, at de er kommet med denne opdatering og vi kigger derfor hvad den nye Oakley A-frame 2.0 indeholder.

Som om de mange punkter ikke er nok, så kommer A-frame 2.0 også i den specielle Signatur Serie og den flotte Shaun White kollektion, i et flot design. “Detaljerne” taler for sig selv. Så vælg du trygt denne goggle med stor garanti for, at den lever op til dine krav. Har du brug for en bedre uddybning, har jeg skrevet lidt mere Oakley A-frame herunder.

Nu hvor Oakley A-frame ikke er optimeret til briller, kan du finde de Oakley goggles som er, men også  OTG goggles fra andre mærker kunne være en mulighed.

 

Lækker frame 

Men en frame i O-Matter materiale, får du en goggle i et fleksibelt materiale selv, hvis den bliver udsat for rigtige høje minus temperature, så den ikke splintre ved styrt. Selvom den er med en synlig frame, bydes du på et godt udsyn, af en smal og kompakt frame, så du ser alle de forhindringer du måtte møde. En Frame der er designet i medium – large og fås både som standard og Asian fit.

 

God komfort

Oakley A-frame kan køre med hele dagen. På framen findes 3 lag svedtransporterende fleece skum, der gør dem behagelige at have på over længere tid. Men denne skum slipper du for et rødt aftryk i ansigtet, når du tager A-frame af.

A-frame

 

Hjelmkompatibel

Du kan også fint anvende denne goggle sammen med flere hjelme også selvom du ejer en hjelm, der nødvendigvis ikke er af mærket Oakley. Optimeret med Outriggers, slutter A-frame tæt til dit ansigt, uanset om du anvender hjelm eller ej. Du undgår der ved unødvendig luft kommer ind og er til gene.

 

Ventilation – ingen dug

Du har altid fået en rigtig god ventileret goggle og det får du også i Oakley A-frame 2.0 der stadig har de samme to åbninger i fronten af framen, nu bare pænere integreret i hele designet. Hertil er linserne dobbelt ventileret og med en F3 anti-dug belægning, vil du altid have et klart udsyn uden problemer med dug.

 

Linser i Oakley A-Frame

Ligesom Oakley A-frame  er det også muligt at udskifte linsen i 2.0 og du kan derved tilpasse dig forholdene hurtigt. Alle linserne er sfærisk udformet med Plutonite. Udformningen giver et bedre udsyn af forholdene og beskytter 100% mod UV-strålerne og meget af det skadelige blå lys.

Værd med helt fremme og vælg A-frame med Oakley´s Prizm linse. Linsen er optimeret til, at arbejde bedre i de forskellige lysforhold, for at give et endnu bedre udsyn.

Udskiftningen af linsen kan god være en udfordring, da framen skal trækkes af linsen og derved tage dig lidt tid det første par gange indtil fornemmelsen for det ligger i hænderne. Skal omskiftning af linsen gå hurtigt så kig engang på Oakley Airbrake med verdens hurtigste linseskift.

Leave a Comment