Oakley Canopy

Home » Oakley Canopy

Detaljerne ved Canopy:

 • Den smalle frame giver dig et udsyn rundt.
 • Mulighed for at skifte linse
 • O-flow arch teknologi
 • O-Matter fleksible frame
 • De 3 lag skum gør gogglen behagelig at have på hele dagen
 • 40 mm strop med silikone belægning
 • Egner sig som OTG
 • Sfærisk udformet linser
 • F3 antidug belægning
 • 100% UV-beskyttelse med plutonite
 • Fås med PRIZM linser

Beskrivelse af Oakley Canonpy

Canopy er en model, der får rigtig mange gode tilbagemeldinger fra brugerne rundt på nettet. Det er derfor slet ikke uforståeligt, at du har fundet frem til netop denne model. Er det en goggle, hvor du kan have dine briller under, så er du landet det rigtige sted. Canopy giver god plads til den fysiske brille.

Der findes rigtig mange forskellige udgaver af Oakley Canopy, såsom ”80’s Neon Green”, ”Thorstein Horgmo Reverb Reb”, ”Tanner Hall High Grade Snow Camo” og listen kunne blive meget længere. Selvom både navn og udseende ændrer sig, er der mange elementer, der går igen i de forskellige udgaver af Oakley Canopy goggles. Du kan herunder læse om de elementer, som du kan møde og derved bedre tage din beslutning. Ændringerne er selvfølgelig ikke uden grund, og det er specielt linsen, du skal være opmærksom på.

 

Udformningen af Oakley Canopy

Grundet udformning af linsen får du et meget bedre udsyn hele vejen rundt og kan derved bedre spotte andre skiløbere eller snowboardere i periferien. Den specielle udformning går under udtrykket ”Supersize”, så nu ved du, hvad du skal gå efter.

Oakley Canopy findes både i udformningen standard og Asian Fit. Har du en høj næseryg er det standard, du skal vælge. Har du derimod en flad næseryg, er det Asian Fit, du bør vælge.

 

Den bløde O Matter frame

Det gode udsyn er pakket godt ind i en O Matter frame bygget i polycarbonat. Et materiale der giver en fleksibel frame hvilket gør, at den bedre tilpasser sig dit ansigt, men også er upåvirkelig overfor større temperaturændringer. Det fleksible materiale i canopy har sværere ved at splintre i tilfælde af styrt.

 

Høj komfort

Den fleksible frame giver en god tilpasning til ansigtet, og herpå findes tre lag fugtabsorberende skum, så det bliver behageligt at anvende din goggle hele dagen. Den høje komfort får du også stadig, hvis du bruger briller. Udformningen gør nemlig, at canopy egner sig som OTG. Du kan også se oversigten af skibriller til briller Hvis det ikke er denne model, der passer dig. Et patenteret system er O-Flow, der jævnt fordeler trykket henover din næseryg og giver dig en bedre vejrtrækning gennem næsen.

 

Kompatible med flere hjelme

Denne goggle er kompatibel med de fleste hjelme. Canopy er designet med en såkaldt ”outrigger” der jævnt fordeler trykket af hele rammen. Super lækkert er specielt, at den bredde strop er belagt med silikone hvilket gør, at Canopy ikke glider af en ”glat” hjelm.

 

Effektiv ventilation

Selve framen er godt ventileret, så varmen fra ansigtet bliver godt ventileret væk. Linserne til Oakley Canopy er dobbelte og virker derfor som en termorude. Ikke nok med dette, så er linsen belagt med F3 anti dug belægning hvilket gør, at det er slut med dug og du kan upåvirket forsætte ned af bjergsiden.

 

oakley-canopy-stumped-rastaLinsen i Oakley Canopy 

Udover at designet ændrer sig, så er det på området med linsen, hvor selve Oakley Canopy ændre sig og med god grund. Du har nemlig mulighed for at skifte linsen og tilpasse din goggle til forholdene.

Til Canopy modellerne er der i de sfæriske linser integreret Plutonite. De sfæriske linser er svagt buede og følger derved øjeæblets form, så forvrængninger undgås. Plutonite er din garanti for, at UV-strålerne bliver sorteret 100% fra, og du behøver derfor ikke at koncentrere dig om niveauerne A, B og C.

Du kan få Oakley Canopy med en række forskellige linser, fra nogle du kan bruge om aftenen til de mørke linser til skarpt sollys. Du får også muligheden for at vælge en PRIZM linse, der giver dig endnu bedre kontraster af underlaget. Den udskiftelige linse kan de første par gange være lidt svær at skifte og det er ikke lige på bjergsiden, det er mest oplagt. Derimod har Oakley Airbrake eller Oakley Airwave rigtig lette måder at gøre dette på.

Er du ikke inde i, hvordan du vælger den rette linse, kan du med guiden til valg af linse, blive klogere på dette område.

Leave a Comment