Oakley Elevate

Home » Oakley Elevate

Oakley Elevate Goggles

Detaljerne ved Elevate

 • Blød og fleksibel O Matter Frame
 • O Flow Arch optimere trykfordeling
 • O Matter Outriggers
 • Med 3 lag blød fleece skum
 • Dobbelt ventilerede linser med F3 anti-dug belægning
 • Sfæriske linser
 • Mulighed for udskiftning af linserne
 • Plutonite filtering med 100% UV-beskyttelse
 • Ikke OTG venlige
 • Strop er belagt med silikone
 • Fås også som Asian Fit

Køb Oakley her

Beskrivelse af den flot designet Elevate

En af de goggles der er det oplagte valg til kvinder, er Oakley Elevate grundet størrelsen – small-medium. Men bare fordi den er mindre, er det ikke ensbetydende med, at du får mindre. Mange af Oakley’s super lækre teknologier har de flot formået at indbygge i et lækkert design i feminine farver kombineret med en høj komfort.
Ét er design og farver. Men hvad er det for nogle teknologier, der gemmer sig bag det flotte design, du betaler for? For at give dig svaret, har jeg splittet Oakley Elevate fra hinanden og kigget på de enkelte elementer hver for sig.

Hvem skulle tro, at så fantastiske detaljer kan være så flot indpakket i Oakley Elevate. Hvis du gerne vil gå mere detaljeret til værks, får du herunder en gennemgang af de elementer, der er hemmeligheden bag denne goggle.
Er det ikke lige den, du ledte efter, men stadig er på jagt efter en mindre størrelse goggle, vil jeg foreslå dig at tage et kig på A-frame fra Oakley, hvor du også får muligheden for at vælge den optimerede Prizm linse.

Frame

Den bløde og fleksible frame er udviklet efter det koncept, som kaldes for O-Matter. Udover at framen har lettere ved at tilpasse sig formerne i dit ansigt, yder det bløde materiale også en høj sikkerhed. Materialet forbliver blødt og fleksibelt, selvom det udsættes for høje frostgrader. Skulle du styrte, vil materialet derfor ikke splintre og udsætte dig for skader i ansigtet eller på øjnene. Udformningen af Elevate fås udover som standard også som Asian fit. Asian fit er optimeret til dig med en flad næseryg og anden ansigtsstruktur, så det undgås, at unødig luft trænger ind, som var standardmodellen valgt.
Godt nok former framen sig efter ansigtet og slutter tæt, men for at sikre en behagelig frame, har Oakley Elevate også fået implementeret O-flow. Med O-flow føler du ikke et unødigt tryk over næseryggen, og implementeringen forbedrer vejrtrækningen gennem næsen. En lille lækker detalje du kommer til at sætte pris på, når du først har prøvet den på.

Kompatibel sammen med hjelm

Oakley Elevate

Du kan fint anvende Oakley Elevate sammen med din hjelm. Goggles der er designet så smart, at de passer sammen med de fleste hjelmtyper – også selvom hjelmen ikke er af mærket Oakely. Prøv alligevel denne goggle sammen med din hjelm, så du sikrer dig, at det hele passer perfekt sammen.

Elevate er godt ventileret hele vejen rundt. Du lukker ikke af for ventilationen, når du anvender den sammen med hjelmen, som ved goggles kun med ventilation i toppen.

Monteret på framen findes O-matter outtriggers, der perfekt fordeler trykket hele vejen henover ansigtet. Med et let skub kan du justere disse, så du kan anvende Elevate både med og uden hjelm, uden det går udover tilslutningen til dit ansigt.

Du får en høj komfort med Oakley Elevate

Stroppen er godt bred og den elastiske strop gør, at det er let at tage den på både over hovedet men også over hjelmen. Du har mulighed for at indstille størrelsen med to slidere, som du let skubber frem og tilbage, så den rette indstilling opnås og tilslutningen til ansigtet er optimalt. På bagsiden er stroppen belagt med et fint lag silikone, så stroppen ikke glider af hjelmen i løbet af dagen.

Du er nok ikke i tvivl om, at Oakley Elevate giver en godt tilslutning til ansigtet, så unødig luft ikke trænger ind, hvilket har stor betydning for den samlede oplevelse. Men komforten skal også være i top og du skal kunne anvende din goggle hele dagen uden gener. Det kan du med Elevate. Belagt med hele 3 lag skum er de bløde og behagelige at have på. Opbygningen er afsluttet med en fin fleece skum, der optager fugt og er med til at holde dig varm og tør gennem dagen.

Linsen i Oakley Elevate

Eller man burde nok skrive linserne, da du har mulighed for at skifte til netop den linse, du mener er perfekt til de forhold, du på dagen skal ud i. Det er let at udskifte linsen og efter få minutter, sidder den nye linse på sin plads. Dog ikke så let som det gøres i Airbrake, men stadig let og enkelt.

De sfæriske linser er formet som øjeæblet og giver dig en bedre fornemmelse af omgivelserne og uanset hvilken linse du vælger, er de dobbelt ventilerede. Hertil er de belagt med Oakley´s F3 anti-dug belægning, der sammen med den gode frame ventilation, gør duggede linser til fortid. Linserne er i Oakley Elevate er af materialet Plutonite og beskytter dig 100% mod de farlige UVA, UVB og UVC-stråler, du rammes af blandt andet fra genskær.

Leave a Comment