Oakley goggles

Home » Oakley goggles
Oakley-Goggles

Et par Oakley goggles er et velkendt brand på de sneklædte bjergsider. Anerkendt blandt ski- og snowboardentusiaster for sit smarte design samt for den konstante fokus på teknologisk og innovative udvikling. En udvikling der er stærkt medvirkende til at give ski- og snowboardere en fantastisk oplevelse.

Det brede smarte og farverige udvalg gør, at kun fantasien sætter grænser for at skabe en flot helhed mellem skiudstyret og et par Oakley goggles.

Oakley goggles – Hvilken model skal du vælge?

Nogen synes Oakley er verdensklasse andre ikke, men generelt er min personlige oplevelse kun positiv. De sidder perfekt til de fleste ansigtsformer og er rigtige behagelige, at have på i flere timer. Der er et rigtig godt udsyn og dug på linsen har ikke været et problem. Er jeg Oakley person, bestemt. Det er jeg på baggrund af min egne positive oplevelser og det jeg hører andre sige.
Oakley Airbreak er en af de modeller som ligger i toppe for mange ski-og snowboard entusiaster, hvor du med Oakley 02 får en billigere men stadig god og fornuftig goggle til prisen. Husk altid at afstemme dit behov, med hvor meget og ofte du skal bruge dem og find den model der er den korrekt for dig. Som inspiration, så anvend goggles guiden i valget af dine næste Oakley goggles.

Oakley-O2 XSGoggles til kvinder og børn

Kvinder har ofte et smallere ansigt end mænd, og derfor er det ikke altid at unisex modellerne sidder optimalt på dig som kvinde. Oakley har dog fokus på området og derfor vil der også med sikkerhed komme mange flere goggles specifikt til kvinder. Det er dog nu allerede muligt at finde specifikke goggles til kvinder. Oakley Stockholm er lavet i en mindre størrelse, så den sidder bedre til, til kvindens ansigt.

Det er desværre meget få goggles man ser fra Oakley, der henvender sige til børn og hvorfor give dine børn samme gode oplevelse, som du får. Oakley modellen til børn hedder O2 XS og giver en høj komfort  og ikke er til gene for dit barn.

Se også Oakley A-frame med small-medium fit, der derfor passer godt til det mindre ansigt.

Oakley goggles til briller

For dig har behov for briller og ikke kan skifte dem ud med linser, skal du brugen lidt ekstra plads, for at brillen og din goggles ramme kan være der for hinanden. Vi har derfor fundet modeller her, som egner sig netop til dette formål.

Oakley O2 XL

Oakley Catapult

Oakley L frame

Oakley Flight Deck

Asian Fit

Dine goggles skal sidde helt tæt til dit ansigt, så du ikke generes af udefra kommende luft og det er din ansigtsstruktur afgørende for, om det gør. Tilpasning Standard og Asian Fit adskiller sig meget, og det er derfor vigtigt, at det tydelig er indikeret at modellen er udformet som Asian Fit eller med Oakley´s egen benævnelse ”Alternativ Fit Frame”

Mange af modellerne har også denne tilpasning, og der er derfor stadig mange goggles at vælge imellem. Husk når du kigger efter Oakley Asian Fit at der bliver gjort opmærksomt på det et sted i teksten, så det ikke er en Standard model du får i stedet.

Modeller til mænd:

Oakley Canopy – Asian fit

Oakley Airbrake – Asian fit

Oakley 02 XL – Asian fit

Oakley Splice – Asian fit

Oakley Crowbar – Asian fit

Modeller til kvinder:

Elevate fra Oakley – Asian fit

Canopy fra Oakley – Asian fit

Splice fra Oakley – Asian fit

Crowbar fra Oakley -Asian fit

O2 XL fra Oakley – Asian fit

Airbrake fra Oakley  – Asian fit

Oakley Airwave 1.5

 

Prisleje på Oakley goggles

Oakley goggles er et verdenskendt mærket og som altid prøver at flytte grænserne med teknologisk udvikling hvilket også gør sig synlig på prisniveauet. Men for dig der tager på skiferie, kan du også sagtens finde et par gode goggles til en fornuftig pris. Ofte starter priserne fra kr. 650 og opefter alt afhængig af dit valg.

Køb dine Oakley goggles her

 Custom goggles

Kan du ikke finde det du leder efter, kan du i stedet designe dine helt egne Oakley goggles fra bunden. Dog er der grænser for hvor meget du kan ændre og farver og grafiske design er foruddefineret. Du får dog dine helt egne goggles, hvor du selv  bestemmer farver på rammen, låsen, du vælger din egen linse udtrykket på stroppen og så kan du på afsluttende vis, skrive en valgfri tekst f.eks. dit navn så du let kan identificere dem.

Fordele

Oakley har et stort udvalg af goggles og derfor vil du med en simpel søgning, hurtig kunne finde dem du har øje på. Med de 14 dages returret du har på online køb, har du god tid til at prøve og vende dig til dem.

Oakley er været på banen i mange år og det ser man tydelig i udviklingen af goggles. Termisk barriere, Switchlock, High Definition Optics, Prizm og et utal af linser til specifikker vejrforhold ud kan skifte imellem. Du kan vælge det næsten som du har lyst til og få goggles af høj kvalitet og komfort.

Fra 160 dollars kan du mellem tre forskellige modeller designe dine helt egne Oakley goggles og skille dig ud på bjergsiden med dit egen look. Se mere til den lækre mulighed her.

Ulemper

Personligt synes jeg, at det kan være svært at finde Oakley goggles i de gængse sportsbutikker. Du vil ofte skulle opsøge specialbutikker, for at du kan prøve dem inden købet. Husk altid at prøve dem på inden din ferie, så de sidder godt og ikke lukker luft ind.

Selvom du tilbydes et stort udvalg af goggles, kan det være svært at finde modeller specifikt til kvinder og børn. Modellen Stockholm er designet til kvinder og XS 02 til børn, men ellers er det Unisex modellerne du skal gå efter.

Ikke alle goggles fra Oakley tilbyder dig at udskifte linse. Det kan blive en ulempe for dig, hvis vejrforholdene skifter.

Alt i alt

Personligt er synes jeg at Oakley er et super fedt mærke, med et rigtig bredt udvalg i super flot design. Ikke nok med det udvendige, så er der alle de forskellige teknologier, som du kan læse mere om længere nede. Teknologier der giver dige en fantastisk oplevelse af dine ture ned af bjerget, med optimeret linser og goggels af høj komfort. Dog mener jeg at der er mangel på flere specifikke modeller til både kvinder og børn, så man undgår at skulle køre med unisex modellerne. Personligt vil jeg ikke være nervøs for, at anskaffe mig endnu et par Oakley goggles. Jeg føler mig sikker på, at det bedst mulige resultat bliver leveret til mig, hver gang.

Forstå specifikationerne til Oakley Goggles

Oakley goggles findes både som oversized og ”almindelige” goggles, både med og uden den sfæriske linse, der giver dig et perfekt synsfelt. De mange goggles er udviklet i flere forskellige smarte farver, så du kan lave den perfekte sammensætning med dit resterende udstyr. Er du til oversized goggles får du gennem dine Oakley goggles et rigtig godt udsyn og dermed en bedre fornemmelse af dine omgivelser. Hertil giver den store størrelse dig et rigtigt smart look på bjerget.

UV-beskyttelse
Med Oakley er dine øjne altid godt beskyttet. Du finder ikke et par originale Oakley goggles, hvor UV-beskyttelsen ikke er på 100%. Du kan derfor altid være sikker på høj beskyttelse ved dit køb.

O Matter
Oakley goggles kan være udviklet med Oakleys O Matter teknologi. En teknologi der er lavet af et letvægtsmateriale, der kan modstå ekstreme vejrpåvirkninger. Rammen er udført i et fleksibelt materiale, der gør, at disse Oakley goggles bliver behagelige at have på, men også er modstandsdygtige overfor stød.

O-flow
Når rammen er med O Matter indeholder den også, den lækre O-flow teknologi. O flow er Oakleys eget patenterede design, der giver en perfekt tilpasning henover næseryggen, så du får en bedre luftgennemstrømning gennem næsen.

Sfæriske linse
Blandt det store udvalg af Oakley goggles er det også let at finde en med en sfærisk linse. Linsen er udviklet efter de samme kurver som øjeæblet, hvilket giver dig et meget bedre udsyn. En sfærisk linse buer også vertikalt, hvilket en cylindrisk ikke gør.

Anti-dug
Med dine Oakley goggles, er et problem med duggede ski goggles hurtigt løst. Du kan finde goggles med en F2 anti-dug belægning men i dag bliver du ofte mødt af den forbedrede F3 udgave. Sammen med den gode ventilation og eventuelt et valg af goggles med dobbelt linse, bliver dug en del af historikken.

HDO
Få et rigtig godt udsyn med HDO (High Definition Optic). Du finder denne teknologi i enkelt goggles som f.eks Oakley Splice. Du vil med HDO få et renere og skarpere billede og undgå et forvrænget billede.

PRIZM

Er en linse teknologi der gør det lettere at se kontrasterne i underlaget. Formålet med PRIZM er, at give dig en linse der frembringerne kontrasterne uanset om lysforholdene skifter, så du derved undgår at skifte linse når lyset skifter.

Iridium

Iridium er eb belægning til at skabe balance af det lys der falder ind på linsen samt reducere genskin fra sneen. Belægningen fås i flere farver samt til forskellige lysforhold.

Plutonite
Når du læser om Plutonite er det en teknologi med fokus på Oakley´s linser. Benævnelsen er en udskillelse af UV-strålerne, så øjnene ikke tager skabe. Der er tre forskellige niveauer når snakken falder på UV-stråler – A,B og C. Køber du en linse med Plutonite er du beskyttet 100% også mod det skadelige blå lys.

Injection-molded

In-mold er en fremstillingsmetode man anvender, for at fremstille en stærkere linse.

Innovation af Oakley

Den innovative fremgang ses i Oakley Airway, der er udviklet med flere teknologiske features, der fremvises på det lille indvendige display i brillen.
En udvikling der i et flertal af Oakley goggles, giver mulighed for at skifte linsen, så de let og enkelt kan tilpasses til vejrforholdende for en sikker og flot skioplevelse.
Med mennesket i fokus kombineret med den teknologiske og innovative kunnen, blev en special designet Oakley goggle skabt til kvinder. Oakley Stockholm er på alle leder og kanter tilpasset kvinder.
Ikke bare kvinden er i fokus. I en årrække har der været fokus på menneskets forskellige hovedformer, når nye skigoggles skal designes. Derfor findes der et bredt udvalg af produkter under betegnelsen ”Asien Fit”, der tager højde for en anden ansigtsudformning.