Oakley Line Miner

Home » Oakley Line Miner

Detaljerne ved Line Miner:

 • Inferno teknologi
 • Mulighed for at skifte til anden linse
 • Fleksibel 0-Matter frame med exoskeleton
 • Framen er belagt med 3 lag skum
 • Tilpasser sig godt både med og uden hjelm
 • Cylindirisk linse
 • Unisex goggle
 • God taske/pose medfølger
 • Dobbelt ventileret linse
 • F3 antidug belægning
 • 100% UV-beskyttelse med HDO
 • Fås med Prizm linsen
 • Kan fås som standard, asian fit og i XL udgaven
 • Line Miner er ikke OTG venlige.

Tilbage i tiden

Er du mere til et old school look, så er Line Miner lige noget for dig. For med en cylinderisk linse får du dig et  lækkert 80ér look. Denne linse form har tidligere fået hug for at have forvrængninger, men Line Miner er høj på teknologi og med PRIZM linserne, bliver det i stedet en ren fornøjelse at står med denne linse type. En ”gammel” goggle men bare i ny og forbedret forklædning!

 

Framen – Stiv men blød og fleksible

Selve framen er af Rigid Exoskeleton  er med til at forstærke framen og nedsætte sandsynligheden for forvræninger og der tidligere at været en udfordring med cylindriske linser. Og vælger du en prism linse, er du rigtig godt kørerende. Indvendig finder du en O Matter i et  fleksibel. Det giver en bedre tilpasning til ansigtet og kan modstå det kolde temperaturer. Framen er belagt med 3 lag skum, hvor den sidste er en blød fleece, der er allergivenlig og god til at optage fugten der måtte være på din pande.

Hjelm Kompatibilitet

Brillerne er designet til at fungere i harmoni med en bred vifte af hjelm og med udrigger fordeles trykket jævnt over framen, er du sikker på, at der altid er kontakt til dit ansigt.
Hertil får du en dejlig bred strop, der er belagt med silikone, så det sikres, at Line Miner bliver siddende hvor den skal.

 

Linsen i Oakley Line Miner

Men Oakley Line Miner får du et helt fantastisk udsyn. Ét er, at den cylindriske linse giver et godt udsyn, men dette er den goggle der sidder tættest på det ansigt, af dem de har lavet. Det gør ikke kun at perferien til siderne bliver fantastisk, men også dit udsyn ned er forbedret.
Du har en del muligheder for at vælge den linse du ønsker, men der skal altså slås et slag for at du vælger den med en prizm linse. Du kan udskifte linserne, så du altid kan tilpasse din linse til vejrforholdene.

Linserne er med HDO teknologien der er af et stærkt materiale og samtidig giver dig et knivskarpt udsyn. HDO giver dig 100% UV-beskyttelse, så du godt beskyttet på alle fronter.

 

Ventilation og dug

Dug skal du ikke frygte. Framen er nemlig med 360 ° udluftet hvilket sikrer en optimal luftudskiftning, Så varmen af ansigtet let forsvinder – også når du bæres med hjelm.
Linserne er med Oakleys F3 anti-dug belægning. Så udover belægningen, har du også den effektive ventilation. Meeen sætter du Line Miner i panden efter en halv dag på ski, vil du få problemer med dug. Men det er der ny en løsning på. Nemlig Inferno

Men hvad er alt det fuss med inferno og hvad er det endelig?

Oakley Line Miner – Infernooooo

Inferno teknologien vejer blot 100g, men har du den på uden hjelm, kan du godt fornemme, at der er lidt tyngde til den ene side. Du glemmer den dog lidt, når du først har fået fart på ned af bakken. Sammen med hjelm, er det dog intet problem. Her bemærker du den på ingen måde og derfor en mere hjelmvenlig teknologi.
Du tænder og slukker enheden på bagsiden. At den er tændt indikeres ved, at den grønne lampe blinker. Lyser den konstant nærmer vi os en batteritid på 25% og ved rød mindre end 25%. Når du tænder for teknologien, vibrerer enheden og det er altså for at gøre dig opmærksom på at anti-dug teknologien er sat i værk. Om vibrationerne er til gene er en smagssag, men det er altså en god indikator, der gør opmærksom på, at du fået sat gange i inferno teknologien.

Men hvordan virker denne Inferno så?

Enheden og linsen er koblet sammen med en ledning og når du har sat gang i teknologien, overføres varmen varmelegemer der findes i linsen. Når du først har givet knappen et lille tryk, køres en cyklus på 3 minutter hvor at den indvendige dug fjernes. Inferno er så effektiv, at du allerede efter 2 minutter, med en helt dugget linser, er komplet dug-fri

Batteriet er af lithium teknologi, hvilket gør, at det fungere rigtigt godt i kolde temperaturer ned til -20 grader. Batteriet er genopladeligt og oplades med et USB stik.

Er du ikke til inferno teknologien, er det stadig muligt at få en prizm linse uden denne dug-teknologi. Dog er de traditionelle linser også en mulighed, men det vil jeg fraråde dig, så forvrængninger ikke bliver en mulighed. Vælg derfor en prizm linse, hvis dit valg er Oakley Line Miner.
Du kan altid adskille infernolinserne fra de almindelige prizm linser. Inferno linserne har nemlig en lille flamme nederst hjørnet, hvilket indikere inferno.