Oakley O2 XL

Home » Oakley O2 XL
Oakley O2 XL

Detaljerne ved O2 XL

 • Oversized look i en blød O-matter frame
 • Størrelse i medium – large
 • F2 antidug belægning på linsen
 • Flad udskiftelig linse
 • Dobbelt ventileret linse
 • Bred strop belagt med silikone
 • 3 lag blød skum afsluttende fleece frugttranspoterende lag
 • Kompatibel med hjelm også andre mærker
 • God cirkulerende ventilation i framen
 • Smal frame for optimeret periferi
 • Til dig med briller der Oakley O2 XL OTG venlig

Køb Oakley her

Beskrivelse af O2 XL

Hvis du leder efter stilen ”Go big” og kunne kombinere det med en goggle af høj kvalitet til et prisniveau, hvor alle kan være med, er Oakley O2 XL helt sikkert modellen, du har været på jagt efter.
Du får nogle virkelige gode egenskaber, indbygget i det flotte design, du let kan kombinere med resten af dit udstyr. Men inden du går ud og bruger pengene på O2 XL modellen, får du herunder en gennemgang, så du sikrer dig, at du investere i de rette goggles.

Kvalitets Frame

Som storebror til den mindre O2 XS fås en god sammenhængende oplevelse af Oakleys O2 LX. Ikke nok med at den bløde og fleksible frame giver dig en høj beskyttelse selv i rigtigt koldt vejr, men den byder også på et højt komfortniveau. Framen der er udviklet i Oakleys eget O-Matter materiale, som tilslutter sig ansigtets strukturen godt. Sne og andre unødigheder der kan genere dit udsyn holdes derved ude. Oakley O2 XL er designet med det smarte oversized look. Den smalle ramme på framen giver et optimeret udsynet 360 grader rundt, så du har en bedre fornemmelse af dine omgivelser.

Ventilation

Framen er desuden godt ventileret. Med ventilationsåbninger både i toppen og bunden af framen, trækkes den cirkulerende luft ud og er en af de mange faktorer til at forebygge dug på linsen.
Den tætte tilslutning og lette frame bliver toppet af de 3 lag fugtafvisende skum, der holder dig varm og tør gennem dagen. Det sikrer desuden, at du ikke bliver generet af fugtdråber på linsen. Skulle en enkelt dråbe alligevel snige sig ind, er linsen belagt med en F2 anti-dug belægning, der afviser fugt og dug, så dit udsyn forbliver optimalt.
Linsen er dobbelt ventileret med samme virkning som en termorude, så den kolde luft ikke møder den varme luft fra ansigtet og skaber kondens. Øverst i linsen vil du desuden se ventilationsåbningerne, der er strategisk placeret der også er medvirkende til at opretholde et godt luftskifte.
Linserne i Oakley O2 Xl er lavet af materialet lexan polycarbonat, der er utroligt slagfast og 100% UV-A, B og C beskyttende.

Til kamp mod dårligt vejr!

I regn og slud kan du komme ud eller sagt på en anden måde, så har du mulighed for at skifte linsen, så den altid er optimeret til de rette forhold. Måden hvorpå linsen udskiftes kan volde lidt problemer de første par gange, men når det først sidder i hænderne, er det lige til og du er inden for kort tid klar med en ny linse, når vejret skifter. En lille prik over i’et der gør denne O2 XL mere attraktiv.

Stroppen på Oakley O2 XL

Selve stroppen på Oakley O2 XL er dejlig bred og du finder på indvendig side en silikone belægning, der er med til at holde din goggle på plads, hvad enten du bruger hjelm eller vælger at stå med hue.
Gogglen er designet, så den er kompatibel med de fleste hjelme, også selvom du har en hjelm i et andet mærke end Oakley.
Oakley O2 XL er et re-design af O-frame og en billigere version af Canopy. Der har fra starten været fokus på at skabe en goggle i et fornuftig prisniveau og det må siges at være lykkedes. Selvom den er billigere, har den alle de rette elementer for at være en ægte Oakley goggle med alle de gode egenskaber, som du kommer til at holde af!

Leave a Comment