Oakley Splice

Home » Oakley Splice

Oakley-Splice

Detaljerne ved Splice:

 • Størrelse: Medium – Large
 • Fleksibel O-Matter frame med Outtriggers
 • O Flow Arch med optimeret tilpasning omkring næseryggen
 • Kompatible med de fleste hjelme
 • 360 graders ventilation
 • Silikonebelagt strop
 • Plutonite linser med F3 anti-dug
 • 3 lag blød fleece skumbelægning
 • Sfæriske linse
 • HDO linse teknologi
 • Let linseskift
 • Goggel med mulighed for Prizm linser
 • 100% UV-beskyttelse

Køb Oakley her

Beskrivelse af Oakley Splice – nice to know

Bliv ikke forbløffet – har du først prøvet den, bliver Oakley Splice det første punkt på din pakkeliste til de fremtidige skiferier. Den har mange af de lækre teknologier, som du vil kræve af en goggel og bliver derfor også set på flere og flere skiløbere og snowboardere. Splice er bare lig kvalitet.
Du kan finde den i flere forskellige farvekombinationer, så det sikrer, at din goggel passer til resten af udstyret. Du kan også finde Splice som en Limited Edition signatur udgave som topatleterne, Simon Dumont og Shaun White har været med til at sætte deres præg på. Uanset hvilken farve eller udgave du kigger på, byder Oakley Splice dig velkommen med lækre features.

 

Med O-Matter frame

Den specialudviklede O-Matter frame er uhyre fleksibel og det ses specielt, hvis linsen tages ud. Framen beholder stadig sin fleksibilitet, selv når det bliver rigtig koldt. Det betyder altså, at framen ikke splintrer ved styrt og du er dermed godt beskyttet på den front.

Usynligt indbygget er O flow arch. En teknologi der forbedrer hele trykket og tilpasningen omkring næse regionen og derved gør, at vejrtrækning gennem næsen ikke bliver nedsat.

 

Dobbelt ventilation

Med 360 graders ventilation rundt i framen kommer du aldrig til at blokere for ventilationen med din hjelm. En rigtig god detalje, som ofte er overset af flere. Vælger du Oakley Splice som en ny del af dit udstyr, får du dobbelt ventilerede linser, og dug bliver dit mindste problem ned af bakken fremover. Lige for at sætte prikken over i´et, så er linserne belagt med Oakley´s F3 anti-dug for at give og sikre dig et klart udsyn.

 

oakley-splice-goggles

Oakley Splice er hjelmkompatible

For at gøre Oakley Splice mere attraktiv har man valgt at designe dem, så du også kan bruge dem i kombination med andre og flest mulige hjelme. Passer hjelm og goggel sammen, bliver Splice med garanti også siddende, da stroppen er belagt med et let lag af silikone, hvilket sikrer stroppen ikke glider, så snart den sidder, hvor den skal.

 

Høj komfort

Outriggerne sikrer, at det tryk som opstår mod ansigtet bliver fordelt jævnt, så de bliver behagelige at have på, uanset om du anvender hjelm eller ej.

Uanset hvilken goggle du kigger på, vil der opstå et naturligt tryk mod ansigtet. Du får derfor Oakley Splice med hele 3 lag fleece skum på indvendig side, der også effektivt modvirker et rødt goggel aftryk på ansigtet, når en varm kop kakao skal nydes midt på bjergsiden.

Linse teknologien i Oakley Splice

Et klart udsyn er afgørende for, at du får en god oplevelse og det er netop, hvad Splice giver dig. Linserne kan udskiftes og det er forholdsvis let at udføre, så du hele tiden kan tilpasse dig forholdene. De sfæriske linser giver en rigtig god optik, der alle er med High Definition Optics, som efterlader dig med et knivskarpt klart billede og giver en 100% UV filtrering.

Vælg lige den linse du ønsker. Og er det en nye Prizm teknologi, der står højst på din ønskeseddel, kan det også opfyldes med Splice. Oakley Splice er en virkelig lækker goggel, der giver dig det bedste af den bedste teknologi til en rigtig fornuftig pris.

Leave a Comment