Om SnowGear.dk

Home » Om SnowGear.dk

Formålet med SnowGear.dk

er at give dig den information, der gør, at du vælger de rette skibriller/goggles. Information der tager udgangspunkt i ofte stillede spørgsmål.

Valget af skibriller/googles er blandt andet afgørende for en god oplevelsen af din skiferie og her taler jeg erfaring. At stå på bjerget med de forkerte goggles, gav både en dårlig oplevelse og øgede risikoen for styrt og her fandt jeg ud af, at det handlede om meget mere end farver, udseende og design. Den dårlige oplevelse er baggrunden for SnowGear.dk. At formidle den nødvendige viden på en enkel og overskuelig måde, så du ikke kommer i lignende situation.

Udover den viden jeg har i forvejen, bruger jeg tiden på at undersøge emnerne til bunds, så du får den korrekte information leveret til dig på SnowGear.dk. Er du stadig i tvivl, er du altid velkommen til at kontakte mig, ellers bør du tage kontakt til en fagperson så du ikke går galt i byen.

Du kan helt gratis bruge SnowGear.dk, der ligeledes formidler kontakten mellem dig og forhandlerne der findes på siden.

Der tages forbehold for fejl eller misforståelser der måtte fremkomme af artiklerne, men der arbejdes hårdt på at undgå dette.

Personen bag

Lasse Jaldorf Andersen

Mit navn er Lasse Jaldorf Andersen og jeg står bag SnowGear.dk. Derfor er det også mig, der svarer på de stillede spørgsmål.

Trods min alder, har jeg begået mig på bjergsiderne på både ski og snowboard fra nord til syd. En stor entusiast, der i den forbindelsen har lært vigtigheden af udstyret og tilegnet mig en viden for at få netop det, som jeg ønsker at dele ud af.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte mig gennem kontaktformularen herunder, skrive en kommentar eller sende mig en e-mail på: info@snowgear.dk. Jeg vil hurtigst muligt svare på dit spørgsmål.

Miljøvenligpakning