POC goggles

Home » POC goggles

POC gogglesPOC goggles opfylder uden tvivl de behov, der er brug for. En skigoggel fremstillet udelukkende af kvalitetsmaterialer, der giver en effektiv beskyttelse og et optimeret udsyn, synliggør underlagets udfordringer. POC goggles fås i super flotte farvestrålende designs, der adskiller sig fra mange. Det er i POC ånden, at goggles og skibriller skal passe til den individuelle og derfor lægges der stor energi i at optimere pasformen. Der tilbydes derfor et bredt udvalg af goggles i forskellige størrelser og former for at give den optimale komfort.
Skal du have nye goggels til årets ski- eller snowboard-sæson, så bør du kigge i kollektionen fra POC.

 

POC goggles til kvinder og børn

Modeller der er helt specifik til både kvinder og børn, finder du også i blandt udvalget. Til kvinder er det dog indtil nu dog meget begrænset hvad du tilbydes. Men for nu, findes Retina dog helt specifikt til kvinder. Du har muligheden for at vælge mellem den flot grøn eller lyserød farve. Måden hvorpå du genkender denne specifikke damemodel er, at modellen er efterfulgt af WO. Desværre er det ikke en model man ser ofte, men som efterspørgselen stiger, vil WO-modellerne blive mere synlige i danske webshop. Indtil da, tilbydes du nu et flot udvalg af uni-sex modeller er også findes i feminine farver.
Kigger du efter goggles til børn, er der et lidt større udvalg. Her findes både modellen Retina og Iris. Begge er lækre goggles, der lever fuldt op til de features du finder i goggles til voksne. POCito er betegnelsen for at de POC goggles du kigger på er beregnet til børns hovedstørrelse. Begge af de nævnte børnemodeller findes i farver både til drenge og piger.

 

POC til at have over brillen

Er det goggels til at have over dine almindelige briller, kan tilbydes du da også et udvalg, men stort er det ikke. Ærgerligt er det, at de ikke har lavet der store udvalg til dig med briller, men helt fortabt er du dog stadig ikke. Mange der står i samme situation som dig, har nemlig stor glæde at modellen ”Lobes” også selvom det ikke reklameres med, at den er OTG venlig. POC goggles findes også i størrelsen ”big”. Prøv eventuelt med en af de modeller, hvis det er et POC goggles du absolut vil have. Hvis ikke, så tag et kig på Oakley, der har et større udvalg af OTG venlige goggles.

 

POC Retina

POC Retina

 • Dobbelt linse belagt med Anti-scratch og Anti-fog
 • Mulighed for NXT linse
 • Indvendig side af stroppen er belagt med silikone
 • Blød og behaglig frame med tre lag skum

 

Retina har en blød frame af polyurethan i en mellem størrelse, så den passer flest mulig. Belagt med tre lag skum giver en perfekt tilpasning til ansigtet og gør den behaglig at have på over flere timer. Den dobbelte linse er med en polycarbonat yderlinse og en inderlinse af Cellulose propionate. Linsen er behandlet med anti-scratch og anti-fog belægning, så dug og ridser bliver intet problem. Stroppen indstiller du let og kommer med silikone på indvendige siden, så den forbliver på sin plads. En lækker goggel i mange farver, der også kan leveres med en NXT fotokromisk linse.

 

Køb RETINA her

POC Iris X

POC Iris X

 • Med Iris får du både Anti-Fog og Scratch
 • Dobbelt linse med 100% UV-beskyttelse
 • Belægning af silikone på indvendig siden af stroppen
 • POC Iris fås flere forskellige farver med allround linser.

Fra POC er disse stilfulde Iris goggles i flot design, der giver dig dit helt eget look. Vælger du Iris får du en stærk goggle ramme bygget i polyurethan, der gør den modstandsdygtig overfor temperaturændringer og forlænger dermed levetiden. Solskinslinsen er i to lag, og belagt med anti-fog og anti-scratch, lavet i polycarbonat. Du undgår derved dug og ridser, med en linse der ikke splintrer ved styrt. POC Iris er med hele tre lag skum, der gør dem bekvemme at have på. Stroppen er belagt med silikone på den indvendige side og bliver derfor siddende, hvor den skal.

Køb Iris X her

POC Lobes

POC LOBES

 • Sfærisk linse med Anti-scratch og Anti-fog belægning
 • Minimeret ramme og udvendig placeret linse, giver dig et bedre udsyn
 • Cellulose propionate inderlnse
 • De tre lag skum giver en høj komfort

 

Lobes er designet med en lille ramme og en udvendig placeret linse, hvilket giver dig et bedre udsyn gennem den sfæriske linse. Vælger du Lobes, får du ikke problemer med dug. Den dobbelte linse, optimeret ventilation samt anti-fog belægningen gør, at problemet med dug er bekæmpet.
Rammen er udviklet i et stærkt materiale, der holder til store temperaturændringer og giver en god pasform. Indstil den silikonebelagte strop og du opnår en høj komfort fra de tre lag ansigtsskum.

Køb LOBES her

Innovation af POC

Med et stort fokus på sikkerhed udvikler POC konstant på at skabe goggels af kvalitet udført i materialer, der er optimeret til formålet og ikke skader ansigtet i tilfælde af styrt.
Linser forkortet med betegnelsen NXT er udviklet af et stærkt materiale, der sikrer linsen ikke splintre. Ydermere er linsen belagt med en række unikke lag, men belægningen HCD er af nye dimensioner og giver dig en endnu bedre klarhed over kontrasterne. En POC goggel med denne linse, er Cornea – en super lækker goggel og POCombo, der gør at denne skigoggle fint kombineres med en POC hjelm.

 

POC goggles siden 2004

Selvom det svenske selskab ikke har mange år på bagen i forhold til deres konkurrenter, har POC teamet up med specialister, der på hver deres område udvikler POC som værende et stærkt brand, der efterspørges af flere og flere.
Når produkterne skal testes, gøres det af topatleter, der er med til at forfine selv de mindste detaljer, så du får det bedste resultat.