SPY goggles

Home » SPY goggles
SPY goggles

Om det er SPY goggles, skibriller eller andet skiudstyr der efterspørges, kommer man ikke udenom SPY som værende det mærke, der skal bæres denne sæson. Spy goggles er efterspurgt blandt skier og snowboardere for at levere goggles af høj kvalitet, der giver et lækkert og klart udsyn flot indpakket i et fedt design.

I udvalget af SPY præsenteres du for et bredt udvalg af unikke skigoggles, hvor flere af dem gratis tilbyder en ekstra linse, så den bedste oplevelse ned af bjerget sikres.
I samarbejde med flere topprofessionelle atleter, testes, udvikles og designes nye skigoggles. Det gør, at SPY er med helt fremme på de seneste designs, men også teknologier for at udvikle goggles, der flytter grænserne, for hvad der er muligt.
Spy er blevet et topmærke at bære og er i dag en livsstil blandt mange unge, der lever og ånder for bjergets udfordringer.

Spy Goggles til kvinder og børn

Et par af disse er svære at opstøve i din søgende rundt på nettet – altså goggle til kvinder eller børn. Ikke dermed sagt, at du som kvinde ikke kan finde et par der passer din ansigtsform rigtigt godt, for det kan du med sikkerhed. Du kan vælte dig i de lækre modeller, hvis du kan passe unisex modellerne. Vælger du en unisex model, er det en god idé at prøve dem på når du modtager dem.
Til børn findes der egnet modeller. F.eks. SPY Targa Mini modellen et godt valg. Den har mange det de lækre egenskaber som du finder i voksen modellerne fra SPY og findes i et godt udvalg af farver egnet både til drenge og piger, men også i mere neutrale farver.

Det næste par goggels

Er du en af dem der har brændt dig varm på et par Spy Goggles, så er det helt forståligt. Det er et virkelige flot og lækker design som SPY formår at levere og at er det behaglige. Vælger du et par med SPY´s Happy linse, får du en flot og klart udsyn i forhold til standard linserne. Tro nu ikke at standard linserne er dårlige, for det er de bestemt ikke.
Her er nogle af det goggles vi har valgt at ligge fokus på, men der er mange flere i det store udvalg af SPY goggles.

SPY Doom

Dette byder SPY DOOM på

Super let udskiftelig linse, som du kan gøre fra bjergsiderne. Skub linsen ud på siden, sæt den nye på og du er klar med den nye linse til forholdene.
Frame med et lækkert oversized look og en Frame udvilket i det bløde polyurethan materiale, der bibeholder sin fleksibilitet selv når det bliver rigtigt koldt. På den indvendige side er framen belagt med trippel lag skum og en blød og fugtabsorberende fleece.
Linsen er udformet sfærisk og giver et klar udsyn ud forvrængninger. Linsen er både belagt med anti-scratgh og anti-fog belægninger. Linsen yder 100% beskyttelse mod UV-stråler.
Stroppen er hjelmvenlig og indvendig belagt men silikone så den bibeholder sin plads på hjelmen. Rigtige lækkere Spy Goggles, der er er tilgængelig med Happy linsen.

Køb DOOM her

SPY Bravo

SPY Bravo fortjener et bifald

Hvorfor? Fordi Bravo´s egenskaber giver dig en fantastisk sammenhæng og helhed af de bedste elementer, leveret på en fantastisk måde. Denne middel størrelse Spy goggle har blandt andet et af de hurtigste linse skift, du kan udføre hvor som helst. Linser der alle kan leveres med Happy linser, der performer virkelig godt. Har følger også en lækker spejl linse med, så du helt kan holde de skape UV-stråler ude. Alle linser beskytter selvfølgelig 100% UV-beskyttende.
Med i købet får du også:

  • Flexible polyurethan Frame der former sig til din ansigtsstuktur og forsat er blød selv i minusgrader.
  • Anti-fog og anti-scratch belægninger på den dobbelt ventileret linse der udformet efter øjeæblets bløde kurve. De sfæriske linser gør udfordringerne i underlaget mere tydlige.
  • Den høje komfort kommer fra de tre lag skum, der afslutningsvis giver den bløde fornemmelse fra det tynde lag fleece der også optager fugten fra panden.
  • Næste som en selvfølge, er den bredde strop belagt med silikone, så den forbliver på sin plads.

Køb BRAVO her


SPY Marshall

SPY Marshall er pakket lækkert ind

Er du mere til et par Spy goggles hvor du får det synlige og markante Frame, er Marshall helt sikker en du skal holde godt øje med. Udviklet i et blødt materiale, former den sig til de ansigt, så unødvendig luft holdes ude, så du kan køre ugeneret ned af bjerget. Generet af du bliver du heller ikke. Spy tager nemlig kampen op med dug med deres Scoop ventilation som er tilføjet i Marshall.
Udsynet er klart i denne Spy goggel. Dette leveres af den dobbelt ventileret sfæriske linse, som følger øjets kurve og derfor ikke giver forvrængninger i dit udsyn. Linsen har fået både anti-fog og anti-scratch blægning og beskytter 100%
Framen har tre lækre og bløde lag skum, der gør dem behaglige at have på, hele dagen igennem.
Stroppen er belagt med silikone Marshall forbliver på sin plads. Du kan dog også få disse med Flight Strap, der er en speciel strop med et Hook og Loop system der sikre at stroppen ikke løsnes og højner komforten yderlige.

Køb Marshall her


SPY Platoon

SPY Platoon – med lidt mere kant

Platoon har sit helt eget og specielle udtryk der skiller dig ud fra mængden. Med en lidt mere kantet stil, end man er vant til at se fra de store oversized goggles. En par Spy goggles der er med til at give dig lidt mere kant og levere et flot udtryk.
Den synlige rammer er lavet i polyurethan der gør materialet blødt, så det bedre tilpasser sig dit ansigt, men også holder på fleksibiliteten ved minusgrader. Kampen på dug på indvendig side af linsen har du for længst vundet. Framen er ventileret med det patenteret Scoop system og de sfærisk formet linser der dobbelt ventileret. Anti-fog og anti-scratch på linsen vinder du uden tvivl kampen mod dug og ridser.
Stroppen er belagt med silikone og dens to justeringsmuligheder, giver mulighed for en perfekt pasform til ansigtet. Du efterlades ikke med et rødt goggles aftryk, når du tager disse af, grundet i tre bløde lag skum, der alle er fugtabsorberende.
Platoon er en super lækker goggle, der efterlader dig med en god oplevelse og skiller sig lidt ud fra det store udvalg af Spy goggles.

Køb Platoon her

Innovation af SPY

Et ofte og tilbagevendende problem har været duggede linser. Spy har med teknologien Scoop bekæmpet dette problem ved at fremme luftstrømmen, så duggen fjernes fra linsen. Med trangen til at flytte grænserne blev dual Mosaik linsen udviklet. Den har anti-dug og anti-ridsende effekt, der samtidigt yder det maksimale udsyn. Linsen kan findes i Apollo og er indtil SPY udvikler en ny teknologisk linse, den mest avanceret på markedet
Med et par SPY goggle er alle elementerne gennemtænkt og intet er godt nok for SPY. Der ses muligheder i alt og derfor arbejdes der konstant på at kunne levere de bedste og innovative goggles, der bringer dem øverst på sejrskamlen.

SPY goggles siden 1994

I de tidlige 90ér i det sydlige Californien levede en drøm om at genopfinde den moderne brille og med visionen ”Det er ikke at se forskellige ting, det er at se de samme ting forskelligt”. Det er sidenhen gået stærkt. Iværksætterne leverer i dag Spy skibriller, goggles samt en lang række af produkter til aktive sportsudøvere indenfor action sport.
De tre drenges trang til at ændre markedet, genopfinde brillen og kærligheden til action sport, tiltrak nogle af verdens bedste atleter, der aktivt har været med til at skabe et solidt fundament for virksomheden verden rundt.

Forstå specifikationerne til SPY Goggles

Scoop ventilation system

Scoop er SPY´s eget specialudviklede ventilationssystem som i dag er patenteret. Ventilationen finder du i bunden af dine Spy goggles , hvorfra luften ventilerer rammen uden at påvirke udsynet.

Isotron face foam Moisture-wicking Dri-Force fleece
Denne type for skum er er udviklet i et hurtigttørrende materiale, for at du med din SPY goggle ikke bliver generet af fugt mellem ansigtet og brillen. Tre lag skum gør den behagelig at have på gennem en hel dag.

Mangler du en specifikation, er du velkommen til, at kontakte os på info@snowgear.dk